fbpx

Σχεδιασμός Logo: Τι προσφέρουμε

 

σχεδιασμός logo

 

Ο σχεδιασμός logo, στη Logotypa είναι το μεράκι μας. Νιώθουμε ευγνώμονες που ασκούμε το επάγγελμά μας. Πάντοτε αναζητούσαμε αφορμές για να σχεδιάσουμε. Αυτή η αγάπη μας για το καλό, σωστό επαγγελματικό λογότυπο νιώθουμε πως απεικονίζεται και μέσα στις δουλειές μας.

​Είναι η ικανοποίηση των πελατών μας που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για εμάς να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά. Να δημιουργήσουμε λογότυπα με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, προκειμένου να φτάσουμε στο τέλειο τελικό αποτέλεσμα.

​Ένα αποτέλεσμα (εταιρικό σήμα) που να είναι σε θέση να εκπροσωπήσει επάξια μια επιχείρηση στο δυνητικό της κοινό. Ένα logo που θα αντικατοπτρίσει τις αξίες της, θα συμβολίζει την ποιότητα υπηρεσιών της. Ένα λογότυπο που θα μείνει αξέχαστο στους θεατές του.

 

Σχεδιασμός logo με βοήθημα τον Οδηγό Σωστής Προετοιμασίας Λογοτύπων

Όσον αφορά τον σχεδιασμό logo και τα λογότυπα, βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη και πριν αυτή ξεκινήσει. Αρχικά τον κατευθύνουμε έτσι ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος τι είναι αυτό που τον αντιπροσωπεύει. Η γνώση αυτή σε συνδυασμό με τις δικές μας γνώσεις και καθοδήγηση, θα καταλήξει στον σχεδιασμό ενός επιτυχημένου logo.

Για αυτό, έχουμε δημιουργήσει και έναν Οδηγό Σωστής Προετοιμασίας Λογοτύπων. Αυτό τον Οδηγό τον παρέχουμε εντελώς δωρεάν σαν βοήθημα σε όποιον ενδιαφέρεται για τη σχεδίαση του δικού του εταιρικού σήματος.

 

Όταν ο σχεδιασμός logo ολοκληρωθεί, η υποστήριξή μας συνεχίζεται

​Βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στον πελάτη πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός logo έως και μετά το.. πέρας του σχεδιασμού αυτού.

Ακριβώς επειδή η ομάδα της Adsolution που χειρίζεται το site της Logotypa, που αναλαμβάνει τη δημιουργία logo, αναλαμβάνει επίσης και στην κατασκευή ιστοσελίδων μέσω άλλης της ιστοσελίδας wizdo.com, μπορούμε να παρέχουμε κάθετες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Άρα, όχι μόνο είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε λογότυπα επιχειρήσεων, αλλά και να τις υποστηρίξουμε σε μια σειρά από πράγματα. Όπως τις ιστοσελίδες τους και την προώθησή αυτών, πάντα στα πλαίσια της συνολικής εταιρικής τους ταυτότητας.

 

Γιατί να μας επιλέξετε λοιπόν; Τι σας προσφέρουμε ακριβώς;

Ποτέ δεν μας άρεσε να μιλάμε για τον εαυτό μας, παρά να μιλάνε τα λογότυπα που έχουμε σχεδιάσει για μας.

Παρόλα αυτά, νιώθουμε την ανάγκη, σαν εγγύηση του τι λαμβάνετε από εμάς, να σας παρουσιάσουμε παρακάτω τι σας προσφέρουμε σαν σχεδιαστές λογοτύπων και τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς:

 

• Έχουμε στο μυαλό μας πάντα τον στόχο σας και το brand σας

Όταν ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το logo σας, κάνουμε μια αναλυτική κουβέντα μαζί σας. Κάνουμε μια σε βάθος καταγραφή του προφίλ της επιχείρησής σας, των αναγκών της, των στόχων της και των μηνυμάτων που επιθυμείτε αυτή να εκπέμπει.

 

• Καθορίζουμε και στοχεύουμε το ιδανικό σας κοινό

Η φιλοσοφία της επιχείρησής σας και οι αξίες της αφορούν πάντα ένα target group. Ένα κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι να καθορίσουμε το ιδανικό κοινό για την επιχείρησή σας.

Κάνοντάς το αυτό, μπορούμε έπειτα να δημιουργήσουμε ένα λογότυπο που θα εκφράζει πλήρως αυτό το κομμάτι κόσμου.

 

• Για όλα τα λογότυπα γίνεται μελέτη και έρευνα της αγοράς

Όταν τελειώσει η ανάλυση του προφίλ της επιχείρησής σας και των αναγκών – στόχων της, περνάμε στη δεύτερη φάση. Τη φάση που διεξάγουμε μια μεγάλη έρευνα σχετικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο σας. Έτσι τσεκάρουμε όλα αυτά τα στοιχεία που σας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

 

• Γνωρίζουμε από Ψυχολογία του χρώματος

Ο σχεδιασμός logo περιλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι: την επιλογή του χρώματος ή των χρωμάτων. Πρέπει το χρώμα να τονίζει αποφασιστικά το μήνυμα της επιχείρησής σας με έναν τρόπο που να αντιπροσωπεύει τις αξίες σας.

Δεν πρέπει να παρεκκλίνει αισθητικά από τα χρώματα που κυριαρχούν στο αντικείμενό σας. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Υπάρχει μια ολόκληρη στρατηγική πίσω από το κάθε χρώμα και τους συνδυασμούς αποχρώσεων για τα λογότυπα και την λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν.

 

• Σας στέλνουμε διαφορετικές εικαστικές προτάσεις, όλες μοναδικές

Όταν περνάμε στο σχεδιαστικό κομμάτι της υπηρεσίας μας, αρχικά ξεκινάμε με το prototyping και το sketching διαφόρων σκέψεων σε ένα απλό χαρτί. Στη συνέχεια δουλεύουμε πάνω σε διαφορετικές εικαστικές προτάσεις πάνω στο λογότυπό σας.

Όλες οι προτάσεις είναι μοναδικές. Αποτελούν διαφορετικά μεταξύ τους λογότυπα. Σας τις στέλνουμε ώστε να καταλήξουμε στο πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα logo για την επιχείρησή σας.

 

• Σας στέλνουμε όλα τα αρχεία που σχετίζονται με το λογότυπό σας

Σε κάθε οικονομικό μας πακέτο, από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο ακριβό, σας στέλνουμε, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εργασία μας, όλα τα αρχεία που θα χρειαστείτε για εκτυπώσεις. Αρχεία (.TIFF), για το internet (.PNG και .JPEG), ακόμα και τα επεξεργάσιμα (αρχεία .PDF, .AI, .CDR, .EPS, .PSD), έτσι ώστε να είστε καλυμμένοι για όλες σας τις ανάγκες.

 

• Σας δίνουμε τα δικαιώματα χρήσης του τελικού λογοτύπου εξολοκλήρου

Το τελικό λογότυπο που θα έχουμε δημιουργήσει για εσάς, σας ανήκει 100%. Όπως σας ανήκουν και όλα τα αρχεία που αφορούν αυτό, επεξεργάσιμα ή μη.

 

• Στέλνουμε οδηγό ορθολογικής χρήσης λογοτύπου

Το τελικό λογότυπο που θα έχουμε δημιουργήσει για εσάς, σας ανήκει 100%. Όπως σας ανήκουν και όλα τα αρχεία που αφορούν αυτό, επεξεργάσιμα ή μη.

 

• Τα λογότυπα μας είναι μοναδικά

Κάθε δουλειά μας είναι μοναδική όσο μοναδική είναι και η επιχείρησή σας και όσο μοναδικές είναι και οι ανάγκες και οι στόχοι της.
Δικό μας χρέος είναι να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα που θα σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Ένα λογότυπο που θα σας κάνει αναγνωρίσιμους στα μάτια του κόσμου και των δυνητικών πελατών της επιχείρησής σας, κατ’ επέκτασιν.

 

• Είμαστε συνεπείς

Σεβόμαστε όσο τίποτα τα deadline σας. Για αυτό φροντίζουμε η διαδικασία του σχεδιασμού από τη στιγμή ανάληψής της εργασίας μέχρι την ολοκλήρωσή της να είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Πάντοτε μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια που έχουμε συμφωνήσει μαζί σας.

 

• Έχουμε την εμπειρία

Η πείρα μας όλα αυτά τα χρόνια της μακρόχρονης πορείας μας στον σχεδιασμό logo, μας έχει κάνει να αντιλαμβανόμαστε την ιδιότητά μας ως όχι απλούς σχεδιαστές λογοτύπων αλλά αρχιτέκτονες της σωστής εικόνας σας και αγγελιοφόρους του μηνύματός σας.

 

• Είμαστε οικονομικοί

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, προσπαθούμε πάντοτε ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι value for money. Είμαστε σε θέση να δώσουμε στους πελάτες μας το μάξιμουμ που θα μπορούσαν να έχουν με το εκάστοτε budget τους. Και πάνω από όλα, το μάξιμουμ της ποιότητας.

Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα ζητώντας μας μια προσφορά.

 

• Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις

Η τιμή που έχουμε συμφωνήσει εξαρχής μαζί σας παραμένει η ίδια. Ακόμα κι αν (από μεράκι) θελήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω από όσα έχουμε συμφωνήσει. Τόσο απλά.

 

• Εγγυόμαστε επιτυχία σε όλα τα λογότυπα που σχεδιάζουμε

Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσουμε για εσάς. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από τη γλυκιά γεύση που ακολουθεί μια επιτυχημένη συνεργασία. Σε όλες μας τις συνεργασίες μας ενδιαφέρει η προοπτική.

 

• Κάνουμε το κάτι παραπάνω στον σχεδιασμό logo

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, κατά τη δημιουργία ενός logo να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα από όσα έχουμε συμφωνήσει με έναν πελάτη πριν την έναρξη ενός project. Περισσότερη προσπάθεια και πολλές φορές περισσότερες εικαστικές προτάσεις από τις συμφωνημένες.

 

• Μπορούμε να υποστηρίξουμε παραπέρα την εταιρική σας παρουσία με βάση το λογότυπό σας

Είμαστε μια ολοκληρωμένη δημιουργική ομάδα που πέραν του σχεδιασμού του logo σας μπορεί να σας υποστηρίξει σε πολλούς τομείς.

Αυτόν του web που περιλαμβάνει:

 • Κατασκευή ιστοσελίδων και eshops (διαθέτουμε μακρόχρονη πορεία και σε αυτό το κομμάτι και ειδικό τμήμα)
 • Προώθηση με διαφημίσεις στο Facebook
 • Προώθηση μέσω του Google Adwords,
 • Facebook Page Handling (με τον πλήρη έλεγχο της Facebook Σελίδας σας) ώστε να ενδυναμωθεί κατακόρυφα η απήχησή της στο κατάλληλο κοινό
 • Content Marketing (συγγραφή εμπορικών κειμένων για τη βελτιστοποίηση της κατάταξης της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα της Google)
 • Email Marketing (εικαστικός σχεδιασμός email templates και δημιουργίας αλληλουχίας από emails),
 • Conversion Rate Optimization (βελτιστοποίηση περιεχομένων ιστοσελίδας ώστε να μετατρέπεται ο μέγιστος δυνατός αριθμός επισκεπτών σε πελάτες)

Και αυτόν του Εντύπου που περιλαμβάνει:

 • Σχεδιασμό και επιμέλεια εκτύπωσης εταιρικής ταυτότητας (επαγγελματική κάρτα, εταιρικό έντυπο, φακέλους, folder, έντυπα τιμολόγησης)
 • Σχεδιασμό και επιμέλεια εκτύπωσης προωθητικού υλικού (διαφημιστικών εντύπων, flyer, αφισών).

 

Συμπέρασμα

Ο σχεδιασμός logo είναι η μεγάλη μας εξειδίκευση και είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και μετά από αυτήν. Πάντα δουλεύουμε με πάθος ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που σας αντιπροσωπεύει και που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ακολουθούμε τις σωστές οδούς ώστε το τελικό σας logo να πληροί τις 9 βασικές αρχές ορθότητας και αρτιότητας. Δηλαδή να είναι:

 1. Μοναδικό
 2. Χαρακτηριστικό
 3. Αξέχαστο
 4. Εξωστρεφές
 5. Ευέλικτο
 6. Συναισθηματικό
 7. Εύστοχο
 8. Γοητευτικό
 9. Διαχρονικό

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή εταιρική εικόνα.

Την εικόνα που θα σας διαχωρίσει από τον ανταγωνισμό μέσα από μία ολοκληρωμένη επαγγελματική σχεδίαση ενός λογοτύπου δημιουργημένου σε σωστές βάσεις.